Huidverbetering

Reiki behandeling

Facials

VOOR IEDERE HUIDCONDITIE = EEN OPLOSSING

Kom je voor de eerste keer langs voor een gelaatsbehandeling bij Plus Belle?

Dan is de Meet & Treat de ideale behandeling om te starten met huidverbetering.

Bij een Meet & Treat gaan we samen eerst jouw huidanalyse gaan bespreken.

Aan de hand van de analyse weten we perfect op welke zaken we kunnen gaan werken en kunnen we alsook jouw resultaat mooi opvolgen.

 

Afhankelijk van jouw verwachtingen, huidconditie en budget maken we een gepersonaliseerd behandelplan op. 

Daarna gaan we aan de slag met een eerste behandeling volledig aangepast aan de noden van jouw huid. 

Tenslotte krijg je nog vrijblijvend productadvies voor thuisgebruik.

Omdat iedereen het verdiend om een stralende, gezonde huid te bekomen werken we met verschillende formules.

Afhankelijk van jouw tijd, noden & budget kan je kiezen welke formule het beste bij jou past!

Iedere behandeling wordt telkens aangepast aan de noden van jouw huid!

Flash, Basic, Relax of Deluxe?

WELKE FORMULE KIES JIJ?

  • FLASH FORMULE

Ideaal voor een eerste kennismaking met IMAGE of voor tijdens jouw lunchpauze

Dubbele reiniging, exfoliatie, serum, oog herstel, SPF dagverzorging + lip verzorging​

  • BASIC FORMULE

Perfect voor tieners/studenten

Dubbele reiniging, stomen, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, masker, serum, oog herstel, SPF dagverzorging + lip verzorging

  • RELAX FORMULE

Voel je als herboren en kies voor deze huidverbeterende verzorging met een ontspannende massage

Basic + relaxerende massage

  • DELUXE FORMULE  

Met de LED-therapie gaan we jouw huid extra aan het werk gaan zetten voor een nog mooier resultaat

Basic + relaxerende massage + *LED-therapie 

*Met LED-therapie pak je huidproblemen aan en verbeter je tegelijk je algemene huidconditie. Dit werkt door middel van verschillende kleuren licht. Bij deze vorm van lichttherapie wordt er met lichtgolven gewerkt.

Iedere kleur heeft een specifieke werking op de huid.

OF JE NU LAST HEBT VAN

ACNE, HUIDVERSLAPPING, ROSACEA, PIGMENTATIE, RIMPELS, MELASMA, ECZEEM, INFLAMMATIES,...

BIJ ONS BEN JE ALVAST AAN HET JUISTE ADRES.

WE KIJKEN ER NAAR UIT OM SAMEN MET JOU DE EERSTE STAPPEN TE ZETTEN NAAR EEN STRALENDE, GEZONDE HUID!

face-place-facial-treatments-banner_gran

O2 Lift Treatment

VOOR EEN STRALENDE, JONGE HUID

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. Het zuurstof-verrijkende masker, vol met plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. Dit wordt nog eens versterkt door krachtige botanische ingrediënten. Voor een stralende huid met een mooie gelijkmatige teint.

Facial-gezichtsbehandeling_masker_beauty

Peel Treatments

NEXT LEVEL SKINCARE

Intensieve huidverbetering start bij peelings.

Huidveroudering, pigmentproblemen, grove poriën, zonneschade, acne & littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen.

De werkzame stoffen in de peelings werken stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze ook minder snel veroudert.

Je hoeft trouwens absoluut geen schrik te hebben van deze behandelingen. 

Samen gaan we er namelijk voor zorgen dat jouw huid mooi voorbereid is op deze prachtige behandelingen. 

Uiteraard gaan we jou hier in gaan begeleiden en werken we stap voor stap, zodat jouw huid ten volle kan genieten

 van al de werkzame ingrediënten die in de IMAGE IPEELS verwerkt zitten!

Wil je dus graag een peeling inplannen? Weet dat je huid dan voldoende moet voorbereid zijn om het gewenste resultaat te bekomen.

Start daarom minimum 4 weken voor je eerste peeling met de thuisproducten van IMAGE Skincare.

ORMEDIC LIFT (LEVEL I)

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid.

➤ Geïrriteerde huid, huid in hormonale disbalans, inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen en tieners.

THE SIGNATURE FACELIFT (LEVEL I)

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

 

➤ Rosacea, droge gedehydrateerde huid, couperose, geïrriteerde huid, lichte vormen van acne, lichte vormen van pigmentatie, na cosmetische ingrepen,...

LIGHTENING LIFT/FORTE (LEVEL II)

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur.

 

➤ Pigmentvlekken, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijkmatige teint en inflammatoire huidproblemen.

WRINKLE LIFT/FORTE (LEVEL II)

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

 

➤ Alle fasen van huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne en UV-schade.

ACNE LIFT (LEVEL II)

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

 

➤ Actieve acne, acne-gevoelige huid, vette huid, verwijde poriën, huid in totale disbalans.

BETA LIFT (LEVEL III)

Een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol voor effectief huidherstel. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging aan de huid door zonlicht en acne. Daarnaast is deze peeling effectief voor eerste tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels.

Zeer actieve acne, vette huid, witte pustels

enzymepeel_1-1024x683.jpg

Waarom Image Skincare?

Collection_21.PNG

Na meer dan een jaar onderzoeken te bekijken en te bestuderen, artikels te lezen, producten te hebben getest, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om met het top merk 

Image Skincare te gaan samenwerken!

Waarom? Image Skincare is een van de snelst groeiende cosmeceuticals uit de Verenigde Staten. Ze zijn ontwikkeld door een team van internationale artsen. Cosmeceuticals wil zeggen dat de producten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen bevatten, dus geconcentreerder zijn dan de traditionele huidverzorging.

Ze bevatten uitsluitend de hoogste gradatie farmaceutische ingrediënten en de laatste technologie voor maximale medische resultaten.

Daardoor kan ik jullie garanderen dat je bij Plus Belle alleen maar de beste merken terug vind, die dan ook nog eens kwaliteit/prijs meer dan hun geld waard zijn!

Het Image "Age Later"huidprogramma

EEN GEMAKKELIJK 3-STAPPENPLAN

STAP 1: SKIN DIET

Volg het uitgebalanceerde huiddieet met de thuisverzorgingsproducten die zijn geadviseerd door de huidspecialist. Dit huiddieet is persoonlijk op jouw huid(probleem) afgesteld en bevat veel verschillende soorten werkstoffen. Met een correcte dagdagelijkse thuisverzorging bereik je 70% van uw gewenste resultaat, doordat deze producten hoge percentages aan werkstoffen bevatten. 

STAP 2: EXCERCISE

Niet alleen jouw lichaam heeft nood aan een personal trainer om in conditie te blijven, bij jouw huid is dit hetzelfde. Als je start met IMAGE Skincare zal je dan ook bijgestaan worden in heel dit traject. Voor al jouw huidvragen kan je terecht bij de huidspecialist. Met de peelings in de cabine wordt er heel intensief gewerkt aan jouw huid. Zo krijgt deze een boost en/of wordt jouw huidprobleem sneller en intensiever aangepakt. Afhankelijk van jouw huidprobleem wordt er een kuur van 6 behandelingen aangeraden om de 2-4 weken. 

STAP 3: MAINTENANCE

De huid vernieuwt om de 28 a 40 dagen, afhankelijk van jouw leeftijd. Voor een optimale huidconditie wordt er een onderhoudsbehandeling aangeraden elke 4 a 8 weken, afhankelijk van jouw leeftijd en huidprobleem. Hiermee bereik je de overige 30% van jouw gewenste resultaat. 

Tot 25 jaar: om de 8 weken *

25-35 jaar: om de 6 weken *

+45 jaar: om de 4 weken *

*bij specifieke huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentatie,… kan het aan te raden zijn om frequenter een professionele behandeling te laten uitvoeren bij de Image Skincare specialist. 

HEB JE NOG EEN VRAAG OVER EEN BEHANDELING?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN.