Huidanalyse

lightskin-1.jpeg

Meten = weten

Wil je graag werken aan jouw huid en resultaatgericht aan de slag gaan? 

 

Dan is onze huidscan in combinatie met onze huidverbeterende behandelingen iets voor jou!

Een huidverbeterende behandeling start bij Plus Belle idealiter steeds met een intakegesprek en een huidscan. 

Bij het intakegesprek gaan we dieper in op de geschiedenis van jouw huid en welke zaken je graag wilt gaan verbeteren. Nadien nemen we een huidscan met de Lightskin. Dit is een zeer innovatief apparaat waarmee we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Huidproblemen starten vaak in de diepere huidlagen, die we met het blote oog niet kunnen zien. Zo kunnen we de huidproblemen doelgericht gaan verbeteren en vaak zelfs voorkomen.

Lightskin Huidscan

Lightskin is een huidanalyse toestel dat aan de hand van 3 lichtfrequenties en 10 foto's een nauwkeurige analyse maakt van je huid.

Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd.

 

Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

-Fijne en grove poriën

-Algemene vlekken en plekjes

-Fijne lijntjes en rimpels

-Huidtextuur verbetering

-UV Porfyrine meting

-UV Pigmentatie meting

-UV Vochtmeting

-Gevoelige gebieden in het gelaat

-Hyperpigmentatie meting

-Zonneschade meting

Als de analyse klaar is, gaat er per foto aangegeven worden welk product je hiervoor moet gebruiken. Al mijn producten en behandelingen zitten in het systeem ingegeven met een specifieke checklist voor wat dat deze kunnen gebruikt worden. Op die manier zal steeds het juiste product eerst verschijnen. Nadat we alles hebben besproken, sla ik alle gegevens op. Na een periode van ongeveer drie maanden kunnen we opnieuw een analyse uitvoeren en de resultaten vergelijken met elkaar. Dit kunnen we steeds blijven doen tot wanneer we ons gewenst resultaat hebben behaald!